Vásárlóknak

Regisztrálja cégét BESZERZÉS-i rendszerünkbe és töltse fel készletét vagy bővítse kínálatát termékeinkkel. Ha szorosabb együttműködésre is hajlandó velünk, akkor a SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK megküldése után egyedi kedvezmények várják a vállalt szerződéses kondíciók és általunk illetve beszállítóink által indított AKCIÓK során.

Miért jobbak az áraink egy nagykereskedő árainál?

Mivel a jelenlegi ismert kereskedelmi hálózatok jelentős fix költség mellett működnek, mely közvetlenül áttevődik az eladási árakra. Ezen hálózatok akárcsak időszakos beszerzési árainak növekedését közvetlenül átterhelik vásárlóikra.

Ezzel szemben társaságunk web értékesítési és megrendelés orientált logisztikai megoldásai révén és nem elszállt árrés elvárásunk révén, alacsonyabb árakon tudja kínálni ugyanazon termékeket.

Szeretné, ha vásárlói elégedettebbek lennének?

Vásároljon tőlünk jellemzően alacsonyabb áron, mint más nagykereskedőtől. Ezzel az Ön által továbbértékesített termékeink árelőnyt élveznek így az Ön eladási árai is alacsonyabbak lesznek változatlan profitja mellett. Továbbá az alacsonyabb eladási árai jellemzően a forgalom növekedését is magával vonja, így több profitra tehet szert.

Ön végfelhasználó vagy gyártó cég és szeretné anyagköltségét csökkenteni?

Regisztráljon és nézzen szét ajánlataink között vagy keressen minket bizalommal, ha egy az ön terméke gyártásánál felhasznált alapanyagot vagy segédanyagot keres. Vásárlásainak volumene alapján és beszállítói szerződéskötés esetén egyedi kedvezményekben részesül.

Nem csak egy helyről kíván egy adott a terméket beszerezni, megversenyeztetni beszállítóját?

Írjon nekünk és mindent megteszünk, hogy jelenlegi beszállítójával versenyre kelhessünk és a kívánt terméket az Ön megelégedésére jobb áron szállíthassuk társaságának.

Jellemzően a tőlünk rendelt termékeit könnyedén szeretné újrarendelni?

BESZERZÉSI rendszerünk ezt könnyen kivitelezi az Ön számára, hogy egy kattintással gyorsabban végezzen beszerzési rendelése összeállításában.

Beszállítóknak

Társaságunk olyan értékesítési felületet kínál Beszállítóink termékeinek, mely a ma már elterjedt web-shop rendszerekhez hasonló. Egyedi rendszerfejlesztéseinknek köszönhetően, minden olyan marketing és kedvezmény rendszert alkalmazni tudunk BESZERZÉS-i felületünkön, melyeket a brand-tulajdonosok és disztribútorok használnak a hagyományos értékesítési folyamataikban:

  • árazást érintő kedvezmények (például: volumen és szerződéses kondíciók alapján)

  • háttérkondíciós kedvezmények (például: visszatérítések, időszakos árkedvezmények, extra kihelyezések ösztönzése)

  • marketing megoldások (például: POS és display kihelyezések viszonteladóinknál, grátisz termékek és csomagajánlatok, törzsvásárlói partnerprogramok, újságos megjelenések)

Továbbá képesek vagyunk riportálni a beszállítók elvárása szerint azon mutatószámokat, melyek termékeik értékesítéshez kapcsolódóan azok volumenével, akcióik hatékonyságával, vásárlói jellemzőkkel vagy disztribúciós mutatószámokkal kapcsolatosak.

Ha értékesítési rendszerünk felkeltett érdeklődését és termékeit szeretné cégünk által vásárlóinknak elérhetővé tenni online felületünkön, lépjen velünk KAPCSOLAT-ba.

Cégismertető

Cégünket a KÜLDETÉSÜNK-ben említett kereskedelmi tapasztalatunkra alapozva hívtuk életre 2013-ban. Egy kisebb volumenű értékesítési modell sikeres tesztelése után fogtunk bele Web megoldásokra támaszkodva (ezáltal alacsonyabb fixköltség szint mellett) beszállítóink termékeink értékesítésébe.

 

Munkatársaink bemutatkozása pár szóban:

Andrejkovics Attilatulajdonos, ügyvezető

Közgazdász diplomám megszerzése után multinacionális társaságoknál dolgoztam pénzügyi szakterületen. Európa legnagyobb disztribútor cégénél több éves kontrolleri pozícióban tapasztaltak alapján döntöttem Társaságunk életre hívásában. Célként egy költséghatékony, ezáltal állandó árelőnyt biztosító kereskedelmi megoldás folyamatos fejlesztését tűztük ki. Barátaim egyben üzlettársaim segítségével törekszünk cégünket jó beszállítóvá és megbecsült partnerré építeni.

Udvardi Róberttulajdonos

Közgazdászként és ugyanazon a kereskedelmi területen szerzett tapasztalatunknak köszönhetően, szakmailag Attilával hasonló szemléletmódot képviselünk. Azonban látásmódunk merőben eltér. A más látásmód azonban cégünket erősebbé teszi, mely megalapozza Partnereink történő együttműködésünk folyamatos fejlesztését, ezáltal Partnereink elégedettségét.

Küldetésünk

Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott társaságunk oldalára. Alábbiakban néhány szóban összefoglaltuk küldetésünk.

A gyorsan mozgó fogyasztási cikkek kereskedelme területén szerzett tapasztalataink azt mutatják, hogy egy kereskedelmi hálózat tagjainak profittermelő képessége és hatékonysága a következő tényezők függvénye:

  • célpiac ismerete
  • vásárlók ár-érték elvárásainak ismerete
  • értékesítés oldali elvárt árrés megfelelő pozicionálása a kereslet oldali árérzékenység és a kínálati oldal fix költségszint függvényében
  • eladási volumen hatása változó költségekre

Ebből következően a beszerzési árak és eladási árak viszonya meghatározza az adott kereskedő eredményességét. A végfelhasználók az FMCG termékek esetében azonban jellemzően ár-érzékenyek, a minőség elvárások mellett.

Társaságunk célja, hogy beszállítóinkat közelebb hozza viszonteladó és végfelhasználó partnercégeinkhez egy olyan kereskedelmi és logisztikai eszköz segítségével, mely költséghatékonysága az általunk kínált termékek árában közvetlenül jelenik meg. Ezzel célunk, hogy a segítségünkkel lerövidített kereskedelmi hálózat költségeinek csökkenése viszonteladóinkat árelőnyhöz juttassa így a fogyasztói árak csökkenését eredményezve.

Ha az Ön cége gyártó vagy disztribútor és fogyasztási cikkek közé sorolható minőségi termékeinek szeretné biztosítani az általunk kínált értékesítési módból fakadó árelőnyt, ezzel növelve forgalmát, keresse kollégáinkat bizalommal.

Ha viszonteladóként vagy gyártóként látogatott oldalunkra és érdekli az általunk kínált termékek és azok kedvező ára, mely árelőnyt biztosíthat Önnek, látogasson el BESZERZÉS-i felületünkre.

Kapcsolat

Sales with Brain Kft.
Székhely: 3532 Miskolc Acél utca 17. I. em.
Fióktelep iroda: 1149 Budapest Egressy út 96-98.A 1/2
Tel: +36-30/211-2955
E-mail:

kapcsolat@webszallito.hu

      vagy

kapcsolat@swbkft.hu

Cégadatok:
Sales with Brain Kft.
Adószám: 24976831-2-05 Közösségi adószám: HU24976831
Cégjegyzékszám: 05-09-027200
Bankadatok: Raiffeisen Bank Zrt. 12010501-01455992-00100006, IBAN: HU79 1201 0501 0145 5992 0010 0006, SWIFT: UBRTHUHB

Termékkörök

Olyan gyártók vegyipari termékeit kínáljuk, melyek minden tekintetben megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Az általunk kínált termékkör folyamatos bővítése célunk, azonban jelenleg az alábbiakban részletezett termékkörök érhetőek el nálunk.

Ha ezek a termékkörök után érdeklik, kérjük keressen minket elérhetőségeinken.

Áruházunk

webszallito.hu

Elnyert Pályázataink